Back to Balance!

Back to Balance in 8 weeks

Ben je er klaar voor om gezond te gaan eten, fit te worden en afvallen? Tijdens deze 8 weekse cursus werk je stap voor stap aan een gezonde levensstijl. Je gaat aan de slag met een persoonlijk voedingsschema en een activity tracker.

Tijdens het intake gesprek komen jou doelen, eet- en leefgewoonten en eventuele gezondheidsklachten aan bod. In de tussentijdse gesprekken (afhankelijk van het gekozen pakket) evalueren we hoe het gaat en of er nog knelpunten zijn waar je tegenaan loopt. Met de bio impedantie weegschaal in de praktijk meten we je spier en vetmassa. Iedere week ontvang je een video waarin je leert wat het belang van gezond eten, lichaamsbeweging en rust is met een nieuw week doel die je helpt om jou einddoel te bereiken.

De 3 varianten

Basic Bij het basic pakket ga je gedurende de 8 weken zelfstandig aan de slag met de een voedingsschema daarnaast track je met behulp van je activitytracker je dagelijkse lichaamsbeweging. Iedere week ontvang je een video waarin een nieuw gezondheidsthema aan bod komt die je nodig hebt om jou doel te bereiken. Daarnaast krijg je in de video een nieuw doel waar je die week aan gaat werken. 

Plus Het Plus pakket beschikt over een persoonlijk voedingsschema op maat. Daarnaast zit er het plus pakket naast het intake- en eindgesprek ook een tussentijds consult inbegrepen. Tijdens het tussentijdse consult meten we je progressie en bespreken we eventuele knelpunten. 

Wanneer je voor het plus pakket kiest kun je mij gedurende de 8 weken op ieder moment van de dag vragen stellen via whatsapp, sms of e-mail.

Ultimate Het Ultimate pakket beschikt over iedere 2 weken een consultDaarnaast kun je mij gedurende 8 weken op ieder moment van de dag vragen stellen via whatsapp, sms of e-mail.

Basic

Intake consult (30 min) 

Voedingsschema

Wekelijks gezondheidsdoel (15 min video)

Eind consult (15min) 

+ gratis activity tracker

€ 80,-

PLUS

 Intake consult (30 min)

 

 Voedingsschema op maat

Wekelijks gezondheidsdoel (15 min video)

Tussentijds consult (15min)

Eind consult (15min)

Dagelijks persoonlijk contact 

 

+ gratis activity tracker

€ 140,-

ULTIMATE

Intake consult (30 min) 


Voedingsschema op maat

Wekelijks gezondheidsdoel (15 min video)

Elke 2 weken consult (15min)

Eind consult (15min)

Dagelijks persoonlijk contact  


+ gratis activity tracker

€ 200,-

Geen quickfix!

Back to Balance is geen crash dieet of quick fix, maar een cursus waarin je leert hoe je gezonder kunt eten en leven en blijvend kunt afvallen. 

Online consulten 

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Dat is geen probleem. 

Betaling

De betaling vindt plaats voor de start van de cursus. Van de consulten (onze een op een gesprekken) kan ik een los factuur maken. Iedereen heeft 180 minuten dieetadvisering in de basisvergoeding. Let op! Deze 180 minuten gaan eerst van het eigen risico af. Het factuur van de consulten kun je zelf indienen bij je zorgverzeraar.

Schrijf je vandaag nog in voor Back to Balance! 

Inschrijven kan via het onderstaande contactformulier. Meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar info@schepopdietetiek.nl      

    Schuiven naar boven