Begeleid aankomen

cake 3-ig ready

Begeleid aankomen

Afvallen is een veel besproken onderwerp, aankomen daarentegen niet. Gezond aankomen lijkt simpel maar dat is het vaak niet! Het kan behoorlijk lastig zijn. 
Schepop Diëtetiek kan je helpen bij aankomen op een gezonde manier. Als je wilt aankomen is het verleidelijk om meer ongezonde voeding te eten om meer calorieën binnen te krijgen maar dit is niet de juiste weg naar een gezond gewicht. Juist door het tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetzuren, koolhydraten, vitamines en mineralen kun je moeite hebben met aankomen of op gewicht blijven.
Door op een gezonde manier aan te komen kan je vervelende klachten verhelpen  zoals: energietekort, verminderde conditie, vermoeidheid, depressie, haaruitval, dun of dof haar krijgen, het constant koud hebben of een onregelmatige of uitblijvende menstruatie. 

" Vaak kunt u met kleine aanpassingen al de gewenste resultaten boeken.
U moet het zelf doen maar bij Schepop Diëtetiek staat u er niet alleen voor.
Marieke van de Schepop
Diëtiste

Wist je dat Schepop Diëtetiek wekelijks mensen begeleid bij gezond aankomen?

Samen brengen we je huidige eetgewoontes in kaart en gaan we op zoek naar de oorzaak van het gewichtsverlies/ ondergewicht. Verloopt de spijsvertering niet optimaal? Zijn er belemmeringen zoals gebrek aan eetlust, gebitsproblemen, slikproblemen?  

Schepop Diëtetiek berekend je voedingsbehoefte en maakt een advies op maat. Lukt het niet om met alleen gewone voeding aan te komen? Dan kunnen we (tijdelijk) drinkvoeding voor schrijven ter ondersteuning.

Wil je gezond aankomen onder begeleiding van een diëtist? Schepop Diëtetiek kan je daarbij helpen. Maak nu telefonisch een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

 

Verzekerd? dan wordt uw behandeling vergoed*


Alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit de basisverzekering de eerste 180 minuten dieetadvisering per jaar. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan heb je mogelijk recht op meer uren vergoeding. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden van je verzekering of neem hierover contact op met jouw zorgverzekeraar.

* Mits het eigen risico is verbruikt

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220

Of vul het onderstaande formulier in.

    Schuiven naar boven