Begeleid afvallen

Blijvend begeleid afvallen

Afvallen zonder dieet, het kan echt! Bij Schepop Diëtetiek helpen we je bij afvallen op duurzame wijze. Wij zijn voorstander van leefstijlverandering en werken niet met een quick fix. Samen gaan we opzoek naar het best passende voedingspatroon in jouw leven. Ontvang professionele en persoonlijke begeleiding om op een gezonde, lekkere manier af te vallen zonder hongergevoel!

" Vaak kunt u met kleine aanpassingen al de gewenste resultaten boeken.
U moet het zelf doen maar bij Schepop Diëtetiek staat u er niet alleen voor.
Marieke van de Schepop
Diëtiste

Wist je dat mensen met overgewicht door jarenlang diëten ondervoed kunnen zijn?

Ondervoeding heeft niets te maken met de hoeveelheid die iemand eet, maar met wat iemand eet. Mensen die streng diëten kunnen ondervoed raken doordat ze te weinig vitamines en mineralen binnen krijgen. Hierdoor functioneert het lichaam niet meer optimaal. Daarom is het zo belangrijk om op een gezonde manier af te vallen! Voed je lichaam in plaats van het te vullen! 

De beste manier om je metabolisme en immuunsysteem een boost te geven is door natuurlijke voeding te eten, voldoende te slapen, dagelijks te bewegen en te ontspannen.

Wil je dit keer blijvend afvallen en leren wat nu echt gezond is? Wil je je lichaam voeden in plaats van vullen? Wil je meer energie krijgen of fitter worden? Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Verzekerd? dan wordt uw behandeling vergoed*


Alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit de basisverzekering de eerste 180 minuten dieetadvisering per jaar. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan heb je mogelijk recht op meer uren vergoeding. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden van je verzekering of neem hierover contact op met jouw zorgverzekeraar.

* Mits het eigen risico is verbruikt

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220

Of vul het onderstaande formulier in.

    Schuiven naar boven