Voedsel in plaats van vulling

Voeding in plaats van vulling

Voed je lichaam inplaats van het te vullen!🥑
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heb je wel eens nagedacht over het woord ‘voeding’? Voeding komt van voeden, en betekend
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘𝘏𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘦𝘥𝘪𝘦𝘯𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘧𝘧𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘯𝘰𝘰𝘥𝘻𝘢𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘰𝘮 𝘦𝘦𝘯 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘮𝘦 𝘪𝘯 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯, 𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘪𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘪𝘥 𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯’
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen, vitamines en mineralen waardoor je optimaal kan functioneren en lichamelijke processen gesmeerd lopen. Je lichaam heeft de juiste brandstof nodig om de motor te laten draaien. Je gooit ook geen benzine in een auto die op diesel rijdt toch?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat is het verschil tussen voeden en vullen? Je kunt je lichaam vullen door simpelweg naar de kast te lopen, een zak chips te pakken en hem in een keer leeg te eten zonder erbij na te denken. Lekker makkelijk, maar hiermee geef je je lichaam niet hetgeen dat het nodig heeft.
Je lichaam moet je voeden, wees je bewust van wat je eet en voed het met de voedingsstoffen dat het nodig heeft. Dan zul je lekkerder in je vel zitten en bruisen van energie.
Heb je last van darmklachten, maagpijn, vermoeidheid, huidproblemen, broze nagels, haaruitval, acne, eczeem of puistjes dan kan het zijn dat jou lichaam niet de voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. 

Wil je gezond eten en je lichaam voeden maar weet je niet hoe? Zie je door alle voedingshypes door de bomen het bos niet meer? Of heb je vage gezondheidsklachten waar je maar niet vanaf komt? Daar kan ik je bij helpen! 

SCHEPOP DIETETIEK

Diëtiste Marieke van de Schepop
Bachelor of Science Nutrition and Dietetics
Amsterdam
BIG GEREGISTREERD

Schepop diëtetiek op social media

Diëtist, Kortenhoef, ‘s- Graveland, Hilversum, Bussum, Laren, afvallen, dieetadvies, dieethulp, diëtetiek, diëtiste, gezonde voeding, voedingsadvies, diëtistenpraktijk, aankomen, overgewicht, Marieke van de Schepop, Schepop Diëtetiek, dieet

Zelf dieetadvies nodig? Maak een afspraak
  OOK VOOR DIEETADVIES BIJ

  Coeliakie
  Prikkelbare Darm Syndroom
  Voeding rondom de zwangerschap
  Sportvoeding

  SCHEPOP DIETETIEK

  Diëtiste Hilversum
  Diëtiste Kortenhoef
  Diëtiste ’s Graveland
  Diëtiste Bussum
   

  ADRES & CONTACT

  Diëtiste Marieke van de Schepop
  Tel: (035) 609 4220
  Zuidsingel 30
  1241 HB Kortenhoef

  Schuiven naar boven