Tarieven en Vergoeding

Vergoeding

Vanuit de basisvergoeding heb je recht op 180 minuten dieetadvies per jaar. 
Wanneer je zorg uit de basis zorgverzekering gebruikt, moet je hiervoor in de meeste gevallen eerst je eigen risico betalen. Ook dieetadvisering valt onder het eigen risico. Het eigen risico is wettelijk vastgesteld op € 385,-. Daarnaast kun je ook nog een vrijwillig eigen risico hebben, dit is per persoon verschillend. Indien je wilt weten hoeveel van je eigen risico je al verbruikt hebt (bijvoorbeeld door andere basiszorg of medicatie), raadt ik je aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Tarieven

Indien je besluit om extra consulten zelf te betalen (bijvoorbeeld wanneer de uren uit de verzekering op zijn) of wanneer je een factuur ontvangt voor een niet (op tijd) afgemelde afspraak, dan gelden andere tarieven.

Niet nakomen van een afspraak

Indien je niet op een afspraak verschijnt of een afspaak niet 24 uur van te voren afmeldt, dan wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220

Of klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken

Dieetadvies is geheel gratis wanneer..

  • Het om een kind jonger dan 18 jaar gaat. Kinderen hebben geen eigen risico.
  • Het gaat om dieetadvies voor diabetes type 2, CVRM (hart- en vaatziekten) of COPD (longziekte). Er is hier een specifieke, digitale verwijzing voor nodig. Vraag je huisarts of dit van toepassing is in jouw situatie. (ketenzorg
Schuiven naar boven