Voeding bij diabetes

Voeding bij diabetes en insuline resistentie 

Diabetes type 2 stoppen door middel van gezonde voeding, beweging, slaap en ontspanning. Het is mogelijk! Door op een andere manier te eten en bewegen kun je ervoor zorgen dat je lichaam weer gevoeliger wordt voor het hormoon insuline, waardoor je bloedsuiker lager en stabieler wordt. Er zijn zelfs mensen die helemaal geen insuline of medicijnen meer nodig hebben!

Wist je dat je  diabetes type 2 kunt genezen door gezond eten en bewegen?

Ben je er klaar voor om je leefstijl aan te pakken, gezond te gaan eten, fit te worden zodat je diabetesklachten verminderen? Daar kan ik je bij helpen! Na het intakegesprek waarin we je huidige voedingspatroon en je persoonlijke omstandigheden bespreken, ga je aan de slag met je persoonlijke voedings- en leefstijladvies.

De vier pijlers voor een gezonde bloedsuikerspiegel:

  • Gezond eten
  • Bewegen
  • Goede nachtrust
  • Minder stress

Verzekerd? dan wordt uw behandeling vergoed*

Alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit de basisverzekering de eerste 180 minuten dieetadvisering per jaar. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan heb je mogelijk recht op meer uren vergoeding. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden van je verzekering of neem hierover contact op met jouw zorgverzekeraar.

* Mits het eigen risico is verbruikt

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220

Of klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken

Schuiven naar boven