Voeding bij huidproblemen

Voeding bij huidproblemen

Voeding kan een groot verschil maken voor de gezondheid van je huid. Dat is best logisch, de huid is namelijk het grootste orgaan van de mens! Je huid is een weerspiegeling van wat er binnenin je lijf gebeurt. Zorg je niet goed voor je innerlijke gezondheid, dan heeft het smeren van crèmes geen zin. Je bent dan bezig met symptoombestrijding in plaats van de oorzaak bij de bron aan te pakken.

Door de juiste voeding voel je je beter, energieker en ga je er stralender uitzien!

Als diëtist/ orthomoleculair therapeut weet ik als geen ander dat je de huid van binnenuit binnen moet verzorgen en herstellen. Huidklachten zoals acne, eczeem, psoriasis of rosacea worden dan ook voor een groot deel veroorzaakt/ verergerd door verkeerde voeding- en leefstijl gewoontes. 
Tijd om terug te keren naar de basis en je huid van binnenuit te voeden. Maak een afspraak voor advies op maat!

Verzekerd? dan wordt uw behandeling vergoed*

Alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit de basisverzekering de eerste 180 minuten dieetadvisering per jaar. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan heb je mogelijk recht op meer uren vergoeding. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden van je verzekering of neem hierover contact op met jouw zorgverzekeraar.

* Mits het eigen risico is verbruikt

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220

Of klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken

Schuiven naar boven