Voedingsschema op maat

Simpel en snel 

Wil je weten hoeveel je moet eten om je doel te bereiken? Of wil je weten of je gezond eet? Met behulp van een voedingsschema op maat kun je hier zelf mee aan de slag. Je ontvangt binnen 4 dagen jouw persoonlijke voedingsschema op maat in je mailbox zonder verdere consulten. 

Wat moet je doen? 

Vul het het formulier in waarin je verteld wat jou doelen zijn, hoevaak je per week sport of aan lichaamsbeweging doet en wat je dagelijks eet zodat ik een goed beeld heb van je huidige eet- en leefpatroon. 
Nadat het formulier verstuurd is ga ik nauwkeurig aan de slag met het maken van jouw voedingsschema. Binnen 4 dagen ontvang je jouw persoonlijke voedingsschema op maat in je mailbox.

Voor wie?

Is jou doel afvallen, aankomen, gezond eten (bijvoorbeeld bij een vegetarisch eetpatroon) of je sportprestaties verbeteren? Dan is een voedingsschema op maat zonder begeleiding een goede manier om jou doelen te bereiken. Voor voedingsadvies bij complexe ziektebeelden of klachten zoals bijvoorbeeld diabetes, hoge bloeddruk of maagdarmklachten dan is het mijn advies om ook een afspraak te maken voor een (online) consult.

Kosten

Een voedingsschema op maat kost eenmalig €45,-. Een eenmalig voedingsschema wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Schuiven naar boven